View Single Post
Staro 15.10.2008., 17:47   #60
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor LuxZg Pregled postova
Ovako, ako si maknuo ATT onda bi se trebalo sve vratiti kako je bilo, ako ništa drugo onda nakon restarta kompa (moraš restartati nakon uninstalla, ako nisi onda probaj ).

E sad, ako ti je i dalje 12% - jesi siguran da se nisi igrao sa profilima u Catalystima? PA zaboravio recimo da si napravio profil na 12%? Ako je to, onda samo loadaj stari profil (ako si ga spremio) ili napravi novi sa bržim ventom.

Probaj to dvoje, ako ne radi, imaš još 2 stvari.
Prvo, stavio opet ATT (skini ZADNJU betu!) i opet odi na hardware, overclocking, fans, stavi na manual 50% i lupi APPLY. To dosta ljudi zna preskočiti, bez Apply ništa ne dela u ATT kako treba. Ako pak radiš profile moraš obavezno stavit kvačicu kod "include in profile", nakon toga apply, i tek onda save.

Druga šansa ti je da skineš RivaTuner 2.11 pa probaš s njim.

Al nekako mi se čini da si nešto zaboravio, jer još nisam vidio da je nekom vent zapeo i da se nije "probudio" ni nakon deinstalacije, ni nakon restarta kompa. Meni se znao zablokirati u jednoj staroj beti, ali kad bi par puta pomaknuo slider i lupio apply došao bi k sebi..
Ajmo nastavak.

Upravo instalirao sustav nanovo i pogodi sto - vent se vrti stalno na istoj brzini.

Dakle, cisti windowsi, bez drivera, trebalo bi stalno brujat ili tako nesto, ono radi tiho kao kad sam ga namjestio prvi put.
Stavio 8.10 Catalyste, nista se ne mijenja (kad sam tek stavio karticu vent je stalno ubrzavao - usporavao). Probao mijenjati pomocu ugradjene kontrole venta - frula.

Probat cu kasnije i ATT ali nesto mi govori da se nece nista promijeniti. Ne znam u cemu je fora odnosno kako se vent vrti konstantno na istoj (maloj) brzini ?