View Single Post
Staro 15.10.2008., 13:59   #382
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ne znam dal imaš previše koristi od četiri jezgre u toj igri,i to ti je isto pitanje znaš. 90% igara niti da zagrije ove 2 jezgre pošteno,a ne 4. Ali to ja cijelo vrijeme govorim,nije bitno koliko jezgri imaš nego je bitan clock-per-core. Ti bi zasigurno bolje rezultate već u startu postigao s mojim procom na 3ghz, pa 3.2,3.6 sa dvije jezgre,nego sa tvoje četiri na 2.4ghz.

Sigurno da je to premalo,dobro si to primjetio,no kako čitam,CW je nešto manje HW zahtjevan od običnog Crysisa,navodno da su rendanje ipak dosta ugladili,manje je frame-dropova,sad jesu to priče pričice,moram sam pogledati,u potrazi sam još za polovnim originalom.

Uvijek netko prodaje,pa kad nabavim,testiram ti kod sebe i 245B pa ti PM-am, ako nabavim.

4870x2 je sigurno premoćna grafa da i na 2.4ghz pokazuje bar 70% svoje snage,ali opet,9fps..meni su to driveri,otud bi krenuo,patch za igru,i probati 2,3 drivera.I postavke jasno,optimizirati.

Vjerujem da bi se iznenadio rezultatima 3.6ghz core2 + tvoja grafa. Otom potom i o isplativosti pentijum kvoda. Ali svakako ga stavi ako ikako možeš na 3.2ghz,to ti je 400x8,i onda testiraj.

Hehehe ma sigurno cu ga testirat trebam jos neke sitnice sredit na kompu pa cu se malo poigrat sa time btw nije mi greda za jednu usranu igru tako da me bas boli lijevo jaje za 6h igre.. eto... ah cuj to je igra koja demonstrira moc Nvidie a ne ati.jevih kartica.

LINK evo naso ovo i nije mi jasno sto mene tu sputava grrr
jurbAs je offline   Reply With Quote