Imam problem prilikom spajanja na COD4 servere ... imam 2 kompa spojena na net preko Kasda rutera, na oba je instaliran COD4 (legalne verzije), i na jednom kompu sve radi bez problema dok mi drugi ne zeli izlistati listu servera niti se spojiti na neki od servera, kliknem na refresh list i nakon par sekundi on napise datum i vrijeme kad je lista zadnji put refreshana i stane a na listi se ne pojavi niti jedan server, iskljuceni su svi filteri za servere ... punkbuster je uredno instaliran, updateovi su instalirani najprije 1.6 pa 1.7, reinstalirao sam igricu probao sa updateima skinutima sa nekoliko razlicitih stranica i nece, također kad dodam neki server u favoritse pa se na taj nacin probam spojiti na njega ne radi, odbroji 11 sekundi i prekine, iskljucio sam i firewall ne radi, odstekao sam iz rutera kabel od drugog kompa(na kojem COD4 radi ) i ostavio samo taj na kojem nece spojen na net i svejedno ne radi ...
unreal tournament se uredno spoji na net i multyplayer radi bez ikakvih problema, također sve ostalo sto se tice interneta i ostatka kompa radi bez greske , nisam iskljucivao nikakve servise na tom kompu
konfiguracija je
C2D E6300, P946 - DS4, 2 GB DDR2 supertalent, HD3870, XP SP3
singleplayer radi normalno