View Single Post
Staro 15.10.2008., 10:39   #8
bunnyfromhell
noob
Moj komp

bunnyfromhell's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Kao prvo nevidim nikakav članak al nije mi recimo ni potreban jer sam "ponosan" vlasnik gore navedenog hard-a,mogu ti recimo samo rec svoja iskustva sa njime a ta su da je spojiv preko USB 2.0 i preko firewire i da ima svoj adapter za napajanje.
NE nema nikakve torbice al dobiješ sve moguće kablovinje sa njim da ga spojiš kako god ti paše.
Naravno ako ga spajaš preko firewire-a prenos je puno brzi ( meni prebacuje oko 30-38 Mb/s).
Jedino što mi pada napamet a da mi se ne svidja sa njim je što kod prenosa/kopiranja podataka na njega sa CD/dvd ili drugih eksternih hardova (na koji god nacin oni bili spojeni) odjednom otkazuje poslušnost tj. jednostavno se smrzne. Al i za to sam našao lijeka,moram prebacit podatke na hard u kompu pa dalje sa njega na freeagent-a.
Osim kablovinja dobiješ drivere i programčić imena Freeagent tools i Autobackup (a sa njime dobiješ i nešto prostora na netu za spremat podatke tamo,ništa previše čisto simbolično).
Kutija je bačena tak da ti nemrem reč kolko je točno težak al recimo 1kg max
Da je praktičan za nosit po rukama i nije al ako ga staviš u svoj neki ruksak jel moraš naravno furat sa sobom i njegov adapter za struju te kablove sa kojima češ ga spojit(jer je tvoj frend ili zagubio iste ili ih uopce nema) nečeš ga ni osjetit. :P
bunnyfromhell je offline   Reply With Quote