Citiraj:
Autor Wolverine
btw za kolegu Sn4k3
vidim da imaš dotičnu pa je s neke strane OK da je braniš, nočinjenica je da u usporedbi sa običnom HD4870 na nižim rezolucijama X2 ne opravdava svoju cijenu i potrošene resurse
Tek na višim rezolucijama sa gomilu AA/AF se vidi osjetna razlika
|
Opet ce netko rec da sam mu odvjetnik, no mi gej ljudi se drzimo zajedno
Samo htjedoh reci da covjek nije kupio grafu da mu traje samo za danas, vec ce je vjerojatno bar 2-3 godine drzati u kompu. Sto samim po sebi znaci da ce vjerojatno s vremenom doci do izrazaja, sto igrice budu zahtjevnije. Plus ono sto sam spomenuo prije, cinjenica da ima trenutno najjacu grafu na svijetu u svom kompu, covjeka cini neizmjerno sretnim...
Citiraj:
Autor Wolverine
Nitko mu ne drži prodike, samo normalno razgovaramo
To kaj si se ti našo bit njegov odvjetnik mene ne dira
|
Nije mi bila namjera glumiti bilo cijeg odvjetnika, ali nas dva smo frendovi, pa rekoh, kad ga vec nema... Ono zbog cega sam to napisao je nesto drugo. Naime i sam sam nekad znao traziti ovdje na forumu odgovore na pitanje tipa koji procesor da uzmem ili koju grafu ili cijelu kantu, i ne samo na ovom forumu i redovito bih dobijao odgovore tipa, nemoj uzimati kvada ako ces igrati igre, e8400 je puno bolji za to i sl. I to mene uzasno iritira jer ja ne mogu preporuciti neku komponentu koja nije best buy. Ako je neka komponenta 50% bolja, a 30% skuplja npr. ja cu uvijek uzeti nju, a ne slabiju varijantu, bez obzira na namjenu kompjutera. Recimo da mi sad treba nekih 3 mjeseca da otplatim novo auto, subaru imprezu ili da mi treba 2 mjeseca da otplatim fiat bravo, a impreza recimo 30% skuplja...iako ja tu imprezu necu iskoristavati za rally, vec cu je samo vozikati po gradu, ja cu radije uzeti imprezu. A impreza, sama po sebi, cini vlasnika doticne puno sretnijim, nego da je vlasnik fiata. Nadam se da me kuzis sad.