View Single Post
Staro 11.10.2008., 02:25   #342
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Igneos79 Pregled postova
Ne kuzim ja vas. Kao prvo, nitko nije pitao jel mu kupovina te grafe pametan izbor, a dobio je prodiku. Druga stvar, meni se cini pametnije sad dati 3tkn za najjacu grafu, pa biti miran 2 god. nego svakih godinu dana 2000 za osrednju. Imao sam 6600gt, pa 7600gt, pa 8800gts i svaka je kostala bar 1500kn kad sam je uzimao. A da sam kupio 7950, bio bih miran do sad. A da ne spominjem da bih bio daleko zadovoljniji. Ja bih svakom preporucio ovu grafu.
Svaka cast

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Šta je u biti super stvar,ako kupuješ,ili..ako kupuješ još jednu.

Ne iskorištavaš ti baš tu grafu na tom 4000+..
Vec pitano i pojasnjeno na 4.str

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Nitko mu ne drži prodike, samo normalno razgovaramo
To kaj si se ti našo bit njegov odvjetnik mene ne dira

A prema zadnoj rečenici reko bi da nikad nisi imo prilike radit s dotičnom karticom, jerbo svi koje znam da su delali s tom grafom su se složili u dvije stvari
1) da nema smisla kupovat osim ako nemaš bar 24" LCD
2) da se grije abnormalno (a time i troši abnormalno puno struje) i da je za običnog usera buno isplativije uzet običnu HD4870

No svatko ima pravo na svoj stav i mišljene, samo što ga netko vuće iz svojih osobnih preferencija i potajnih želja a netko iz iskustva
1) Nema smisla? Znaci samo ljudi koji imaju 24" monitore mogu uzeti x2 i rechi da to ima smisla... Malo uskogrudno razmisljanje... Btw ima li smisla kupiti npr. 3x gtx280 za TriSLI? Mozda, mozda ne...
2) Istina, grije se... Pa sto! ako je napravljena da moze podniti i temp. od 90-100 stupnjeva neka se grije koliko je god volja, sve dok radi ono za sto je namjenjena, meni ne smeta... Istina cak i puno struje trosi. Pa cuj nekome je puno dati 300kn za racun od struje nekom je to sicha... Uostalom dok ja placam, to bi tribala biti samo moja briga...

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
samo da predocim neke stvari trenutno racunalo koje imam trosi oko cca 200kn mjesecno struje upaljeno je oko 15h dnevno upiknes ovu karticu bit ce mi struje bar 250-300kn sto je poprilicno za svakog tko iole malo razmislja.

a kako stvari stoje sto idemo dalje bit ce sve veca potrosnja struje i svega jbg takav je zivot....
Odgovoreno...
Istina, takav je ritam zivota
Sn4k3 je offline   Reply With Quote