Grafa je na servisu u vemilu i kod njih je sve dobro jer su samo testirali sa 3dmarkom (oko 8 sati) koji i kod mene prelazi bez problema...
Lik kod kojeg sam predal grafu na reklamacijski list je napisal samo da javlja artefakte, ali ne i ostalo kaj sam ja spomenul di i kad (prilkom samog bootanja i sve se vrati u normalu kad se restarta komp)...
Drugi dan me je serviser zval da mi javi da je sve uredu sa grafickom, a meni dan prije se dogodilo ponovno ovo

onda sam mu ja lepo sve prek telefona moral objasnjavati i poslal sam mu sliku na e-mail da on vidi kak to kod mene izgleda te mi je savjetoval da si posudim neku grafu od nekog kaj sam i napravil danas.
Palil sam komp jedno 20-25 puta zaredom jer sam mislil mozda je do maticne ako ima neki defkt kod bootanja, ali nije bilo nikakvih problema sve je bilo normalno.
Sad ja vas pitam kak njima to objasniti jer mi izgleda ne vjeruju i jos k tome grafa je imala na sebi drugaciji serijski broj nego onaj koji oni imaju zapisani u svojoj bazi te sam prilikom same reklamacije vec ispal kao varalica... ??