View Single Post
Staro 29.05.2004., 01:46   #44
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
UUUUU, Ati vs Nvidia again.
No nekužim tu politiku, prvo ati vara, pa ga otkriju, pa nvidia paljbu po njemu, pa nvidia vara, ati paljbu, kasnije i sam priznaje, izađe onaj patch za 3d mark, ja mislim gotovo sa tim sranjima, kada ono opet!!!
Pa zašto se oni za..... sa time??
Tu gubimo svi!! Oni na rejtingu, mi na proizvodu. Dobiva 3dmark par bodova više i to je to. Ja od kada sam kupio r9000 gledam samo na arhitekturu grafe, za tih +- 10 fpsa u igri me nije briga. Ako grafa ima 8 cijevovoda, 256 bitni mem kontroler, 128 mb rama, pa nemože ona biti značajno brža od konkurentne sa sličnom ili istom arhitekturom. Dobro, ako kupim XGI onda sam sj... zbog drivera, ali sa ATi ili Nvidiom zapravo više nemožeš fulati jer svaki mjesec imaju update od drivera+ omegu. Znači, kupiš grafu koja ti odgovara, support ti osigurava igranje bez problema, a tih 10% i ne osječam. Kupio sam ATiev 9800pro samo zbog toga što sam smatrao da imaju neki integritet, jer su prestali sa varanjem. A ono opet. A tako sam se dvoumio sa dust busterom. Sada da mi ga netko ponudi za moj ati, možda bi ga i mijenjao, onako iz štosa. Mislim, koliko bi izgubio? 10%? A imao bi pravu pilu he he. To i screameri bi terali brata iz moje sobe, a ja sretaaan.
vudu2 je offline   Reply With Quote