Tema: Cudna buka
View Single Post
Staro 07.10.2008., 11:11   #13
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
No fortron da i crkne,on ima podeseno sam po sebi da ugasi pc pa nista drugo nemoze otic,tocno ? Stoga ako i ode,dobivam novi ,vemil daje 5god garancije a ja ga imam 5mj
Evo do cega donosi uzdizanje nekog proizvoda ovdje na forumu do krajnjih nebeskih visina - ne, nitko ti ne garantira da krepani fortron (ili u krajnjem slucaju bilo koje drugo napajanje) nece povuci nista za sobom. Sansa je daleko manja nego kad imas neko noname koje prije nego sto krepa redovno maltretira komponente preniskim naponom (kronicno) ili ih jednostavno sprzi 3x vecim naponom (akutno)

Fortron napajanja su ok...i nista vise od toga. Za onoga tko moze zivjeti s ocajnim kablovima (od kvalitete do broja i opceg nedostatka nekih) predstavlja dobar izbor na prilicno malo love. Ali da je besmrtno, da njegovih 350W je bolje od recimo chieftecovih 450 (ovo je teorija koja se ovdje neprestano ponavlja ), da nikada uniste nista za sobom, da peru ves, vode djecu u vrtic a kada ti zena ne da uskoce.....nista od toga ne stoji.
greg SE je offline   Reply With Quote