neznam od kud poceti,
narucio pc sa postojecim komponentama osim sa grafom, prije je bila asus hd3870...poklonio je bratu i kupio powercolor hd3870x2....problemi su se od nikud samo pojavili....kad nasnimam novije igre S.T.A.L.K.E.R, crysis, alone in the dark, bioshock...uzasno zaustavlja, nemoguce je uopce igrati i u igrama kad micem misom, u "pozadini igre" kao da se mjesaju tamnije i svijetlije boje, u STALKER-u jos dodatak k tome po ekranu su crne tockice, najvise se uocavaju na svijetlome zidu..., kad izadem iz igre (najcesce alone in the dark) sa lijeve strane uz rub ekrana na desktopu je 2-3mm debela crna okomita crta i desktop je tamnije boje nego u normali, kad stavim mis u taj dio (sasvim uz rub ekrana), na toj poziciji di je fokusiran mis po cijelome ekranu je vodoravna tamna crta, ako uhvatim ikonu i drzim je u tome polozaju opet je tamna crta debljine ikone...itd. i zanimljivo sta sam primjetil je to da prve ikone sa lijeve strane prema dole na koju god se klikne je vodoravna tamna crta...dok ikone pokraj njih (znaci druge - drugi stupac ikona) i tako redom prema desnoj strani nema te crte...
Nasnimao rfactor...zaustavlja
probao sa xp-om, vistom (32-bit & 64-bit)...formatirao oba diska...imao ukljucen automatic upload windows (drugi put iskljucen), windowsi javljaju problem sa grafom koji nemogu rjesit, probao sa 8.10RC2, 8.7,8.9...sa svim mogucim driverima
neznam sta je jos bitno za napomenut, a da...i grafu sam reklamiro a oni mi rekli da je ispravna...
ili vi mozete kako pomoc ili mi jedino preostaje a nosim cijeli komp k njima?!
i mozda da jos napomenem, kad otvorim neki folder ili my computer,msn i dr. i "uhvatim" ga i micem po desktopu onda se mi cuje neki zvuk,kak micem u bilo kome smjeru tak se cuje taj zvuk...dal je to sad opet problem u grafi ili u disk-u??!!
pozdrav