View Single Post
Staro 03.10.2008., 13:44   #737
°kabel listrik°
Premium
Moj komp

°kabel listrik°'s Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Hehe, da kolege drage, ja bi iskreno bio najsretnii covjek na svijetu, kada bi netko od vas mogao doci do mene i vidjteti kako vi kazete "KOMP KOJI SE GRCA U PRASINI" - iskreno to mi je bilo najsmjesnije( hahahaha), drugo "HRPA VENTOVA" loool pa garant misle kao ono to je buuucno u PM. hahahahah i tu sam se iskreno dobro nasmijao....

A evo i par zgodnih odgovora na sve ovo toliko smjesno...jos jednom hahah...Prasine ima za 30% manje nego u vasim kucistima(prasina samo prodje otud i toliko ventova), jer ste ih toliko dobro zatvorili tako da ventovi usmjereno uvlace na komponente prasinu, hehehe, al ajd dobro citate po ostalim forumima kako je to dobro, a niko da se sjeti malo da kemija, cast izuzecima, ali i njima ste se izrugivali na kojekavke nacine, jer ste mislili da je ono sto je na stranim forumima ok da to mora biti tako!!
Drguo, posto sam se upznao sa drugom DOMY_OS kojeg sam BTW znao i od prije evo moj prijedlog je da on posto je tuu puno vise na ovom forumu i imate prema njemu puno vise respekta, dodje do mene i uvjeri se sam, pa da onda vama ispredaje sve ovako kako je!!.....da vam dokaze a i pokaze...kako malo kemijanja dovodi do kako i sami ste rekli do " ZADIVLJUJUCIH REZULTATA "

Eto nada se da zbog ovoga nece biti ban ili slicno, samo zato sto sam drugaciji a vi svi nevjerujete u to...pa zato .....jos jednom ponavljam znam da ima jako puno ljudi koji dosta znaju o komponentama i rekao sam cast njima u svakom slucaju, necu sada nikoga posebno napisati jer ce se oni i sami pronaci ovdje...

I nemojte reci da nisam fer ili tako sta..eto jos jednom poziv DOMY_OS-u da dodje do mene i uvjeri se u sve to!

TNX