View Single Post
Staro 02.10.2008., 13:33   #4
igor106
čuđenje je početak znanja

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ne treba ti bridge nego sharing. Kad ubodeš w'n'w stick, u konekcijama će ti se pojaviti njegova "WLAN" veza koju ćeš sharati i staviti da sharing vrijedi za integriranu WLAN karticu. Nakon toga se IP adresa te integrirane WLAN kartice mijenja u 192.168.0.1 sa subnetom 255.255.255.0 i taj dio s adresama je gotov. Sad ti slijedi u WZCU-u napraviti ad-hoc konekciju na koju će se spojiti drugi notebook i preko nje ići na internet, mrežu i sve ostalo od prvog notebooka.
Napravio share na WnW WILANu, da ide preko integriranoj WIFI, koju sam konfigurirao da ima IP 192.168.0.1 i subnet 255.255.255.0. Postavio sam da radi na kanal 11, te ukljucio pociju da napravi ad'hoc konekciju. Na drugi lap sam dodjelio iste postavke, s IP 192.168.0.2 i isti subnet. Postavio sam Wifi da radi na 11tom kanalu, na 54g kao što je i prvi lap. Postavio sam da napravi adhoc konekciju ali ne radi.
Da li možda trebam dpodesiti default gateway da je 192.168.0.1? Doduše, probao sam i to al opet ne ide. Probao sam ping xxx.1 na prvom lapu i kaže request timeout. Probao ping xxx.2 na drugom lapu, kaže destination host unreachable... JBG, pa kak se sam on nemože vidjet kad je IP statička?
BTW, imam na oba SP3, jel možda taj nešto zeza? Znam da sam imao problema pri instaliranjem UAA drajvera, pa sam morao skinut SP3, instalirat UAA, pa onda opet instalirat SP3.
Što da još radim? Hvala.
igor106 je offline   Reply With Quote