View Single Post
Staro 02.10.2008., 01:16   #10
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Nesto to tebi ne pokazuje dobro...moja ispod 40°C nije nikad, uglavnom joj je idle oko 45. Doduse sljaka u CFX-u, ali to i ne utjece nesto na zagrijavanje...
dobro pokazuje. bio mi je otvoren prozor, a komp je blizu prozora ispod, tako da je dobio hladnog zraka. čim sam zatvorio prozor, kad se soba malo zagrijala, skočila je temp na 35, i tako mi uvijek stoji u idle. preko ljeta do 40 max. cpu 35-38, HDD na 34-36, mjerio everestom. no nebitno je to sad
očekivao sam da neće radit taj fan control kod mene, tako da....

@PuMa čudno. na drugim forumima je ekipi radilo bez frke sa hd3870, i to čak X2, za svaku jezgru su posebno mogli riktat vent. probat ću opet iskopat te postove, na poslu sam to našo, pa ih postam ovdje, čisto da ne bi bilo da izmišljam. al treba imat i na umu da je ovo još RC.....

Eh, da, skoro zaboravih, probao sam danas i CoD4 MP, naime....ruši se svakih minutu i pol cca sa 8.10RC2. sad sam vratio na 8.9 i sve je ok opet. Mislio sam da je do servera, al probao sam njih 3 komada, i iz svakog me rušilo (ne kick, il ban, nego baš izbaci u win i error report me čeka na desktopu). Dok SP radi bez greške Ne srede li to u finalnoj verziji, čut će me.
Atrax je offline   Reply With Quote