View Single Post
Staro 26.05.2004., 23:48   #7
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by dspin
Da ne bi silovao razno razne djelove postoji i drugi kompliciran način ugradnje.Kraj utora za proc imaš 4 rupice na matičnoj.Na zalmanovom nosaču imaš isto 4 rupice.Trebaju ti dva vijka duljine 20 mm a promjer buš vidio i sam koji paše.E sad zalmana staviš po dijagonali preko proca i taman ti one unutarnje rupice na nosaču prekrivaju rupice na matičnoj.Divota.Sad uvališ vijke i sa donje strane matične zašarafiš dvije odgovarajuće matice.Kad pritežeš matice nakon određene sile počne se savijat cijela matična tako da nemoj pretjerivat(ko kad zavidavaš kolo na autu ).Problem je što moraš vadit cijelu ploču da bi maknuo hladnjak ali koji k bi ga uopće vadio.Skoro zaboravio-vent na northbridgeu moraš isto stavit malo dijagonalno jer ono smeće od zalmana zauzima pola kućišta.Stay cool
Sam je zajeb kaj onda nemaš one distancere na koje nasjedne Zalman, odnosno, može se nijh zbušiti na čoškovima i kroz njih provuč šarafe. Evo neove rubrike Cooler MOdding!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote