View Single Post
Staro 26.05.2004., 23:15   #31
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by ozren
sorry, ako koristim jedan bench zbog toga kaj je ljudima ga lako koristit i putem njega dobe neki dojam o performansama, znak manjka autoriteta i integriteta, onda tak nek bude. (ovo kaj si napisao je fakat bezveze)

nema s tim veze, vec kaj pisu... Hard OCP ima zakljucke da je to bezveze, bolje reci umobolno. drugi problem je taj kaj su njihovi grafovi totalno necitki, i to kaj oni daju neki presjek frame rejta nis ne vrijedi zbog toga. plus, odrediti koji je frame rejt igrljiv je vrlo subjetkivna stvar.... nekima je 40 fpsa OK, nekima nista manje od 2-3x tolko...

uglavnom, neda mi se uopce opet upustati u neku raspravu s tobom jer moje i tvoje vidjenje stvari povijesno nemaju puno zajednickog.
a jebiga nemoj se sad odmah naljutit
ovo kaj sam napisao o integritetu napisao sam iz vlastitog iskustva jer sam neke stvari iskusio na svojoj koži
i ne radi se tu samo o jednom benchu dosta dugo vremena si koristio starije bencheve koji nisu više davali pravi uvid u to kakva je koja grafa
ne znam na kaj misliš pod umobolno ali stvar se svodi na to da pronađeš određenu rezoluciju i maksimalnu kvalitetu slike gdje je nešto igrivo
meni ništ ne znači ak je jedna grafa u prosjeku brža par fps-ova od druge to kod igranja nećeš osjetit
a problem je i u tim usbjektivnim zaključcima kojih bi se ja klonio jer bi ja onda uvijek odabrao atijevu grafu a ti nvidijinu
pinsla je offline   Reply With Quote