View Single Post
Staro 30.09.2008., 01:42   #1
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
(riješeno) Kompjuter restarta sam od sebe...

Dakle, sumnjam da je PSU problematičan ali želim prvo vidit šta vi mislite ovdje...igram neke igre, i onda mi nakon nekog vremena, nije uvijek točno određeno, kompjuter se prvo zagasi na par sekundi sam od sebe (usred igranja) i onda se upali sam, pa se zna neke pute odmah opet ugasit dok još nije ušao ni u windowse i onda se opet upali i ide dalje...vjerujem da je do PSU-a ali ne želim riskirat i nosit njega ća pa da nije on na kraju...inače, imam Tagan 480W Super silent...od tog naziva kao prvo Super silent ni "S" jer je bučan ko vrag (od prvog dana odkad sam ga dobio) a odkad sam ga kupio već je jedan bio riknuo, ovaj su mi dali novi jer onaj nisu mogli popravit i eto...slutim i da ovaj rikava...usput, nikad nemojte kupit Tagan napajanja....katastrofa...a cijena im je visoka...
p.s. ok, možda u europi i drugdje u svijetu imaju bolje Tagane, ipak smo mi ovdje etiketirani eastern-europe....a čuo sam i da Hgpost i Ve-mil ne kupuju komponenete od dobavljača iz inozemstva ne po komadima nego po kilama....ma bravo
alan_poh je offline