Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 26.05.2004., 17:59   #1564
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking ma ko jos slusa narodnu vlast.....

Citiraj:
Originally posted by Isus
Vidi ti njih separatisti,: nono : PSD ( Prigorska Separtistička Družina ), sve sličnosti z nekima s dvojezičnog polutokoa su namjerene. Ne bu vam se niš desilo, ak vidite malo svijeta i civilizacije
kaj se odma pjenis,pa nisme ti mi delbanana i morozini......mi sme prave PrigorskeUdruzene Zderonje_osnovane samo u svrhu i glede tamanjenja cim vece kolicine jadnih malih i veeelkih puajceka...pomocnici su uvjek dobro dosli al nisu nuzni....cak ak i nose sveto ime... ,prema tome ne kokodaci nego zmisli kak bus me u cetvrtak nahranil.. ,bil bi vec red...sam mi nemoj neka cuda spelavati!!! ...btw,palim se na klupice vu Medeku....he-he sljedeci cetvrtak ispracamo kolegu drajvera nakon 43 godine rada vu (debelu i zasluzenu!!)penziju...kotizacija je bila 100 cuna ,a nas 45!!!kulike je to za pojestiii.......? ..a molim se da ne dojdeju bas svi..

ps: nikam se mi ne separiseme,same se vi Ostali premalo vidate i nalazite ,a mi Zderonje smo vec tak i tak naucili popunjavat rupe pa ono ,kao, spajamo ugodno s korisnim kad god moremo!!
jebate pa idem u posjet Velkom Jeltzu ,koji je v bolnisnici na kraju mesti,jel ga zena vise nemre gledat takvog sepavog i sfrkanog,pa ga je poslala na laganini oporavak!! a ja kak pravi pajdas,sam mu stel drustvo delati i pripomoci oko Sekica...ak treba?!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote