View Single Post
Staro 26.09.2008., 14:44   #10
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Prvo pozdrav svima nakon dugog vremena izbivanja sa ovog foruma. al eto da se nadovezem na temu mozda pomogne mozde ne.

Ovako prije tocno 1 godine uzeo sam u zagrebu t-com flat 2mbita. Pucala mi veza 2-3 puta dnevno to nije bilo tako strasno. Al nije mi bilo dovoljno 2 mbita radi nekih razloga , povecao sam na 8mbita prvih 1 sat je sve radilo super dalje je bilo pucanje veze svake minute. ukljucili mi 8mbita iako su znali da mi parica nemoze podrzat brzinu tako su mi bar rekli da nemoze. zatim sam vratio na 2 mbita opet sve po starom. Prije par mjeseci narucio sam maxtv. I eto skuzio sam da mi sa 2mbita zna nekad pocet skdat sa 400kb/s ubrzo se stabilizira na standarnih 200 - 210 kb/s i neznam jel to normalno il ne. E eto prekojucer sam opet podignu brzinu na 8mbita. Jucer mi je stavili. 3 sata je radilo bez pucanja veze i kada sam skidao sa bit torrenta jednom mi pukla veza. Zatim je opet radilo oko 3 sata pa je onda 2 puta za redom pukla veza. I eto do sada mi nije opet pukla veza nekih 12 sati vec. E sada se ja pitam jel to moze bit do modema jel koristim onaj njihov d-link. Neznam stvarno ako bi pomoglo mjenjanje modema rado bih ga promjenio jer kada mi pukne veza moram restartat modem to jest izvadit iz štroma adapter da bi opet imao vezu. Znaci ako ostavim torrente doma da se skidaju odem nekuda ako pukne veza nema skidanja a to ne zelim. hvala unaprijed
m&n je offline   Reply With Quote