Isao sam malo prckati po BIOS-u u svrhu OC-a procesora, tocnije testa OC-a, jer cekam jos da nabavim drugu 8800GT pa cu se tada ozbiljnije pozabaviti time, i sto se dogodilo, Windowsi mi se nece dici. Cim imalo promjenim takt procesora (najmanje probao dici frekvenciju sa 200 na 210, mnozitelj je 11, zakljucan), Windowsi mi se nece bootati. Tj izbaci mi na crnom ekranu poruku da je "recent hardware change resulted in failed system boot" ili tako nesto, i trazi me da ubacim Vista DVD. E sad, meni se nije dalo ubacivati DVD nego sam vratio takt na stock i isao radje ovdje pitati, ima li smisla? Ima li netko slicnih iskustva, sto moram napraviti? Jer ovo bi mogao biti ozbiljni problem kada slozim SLI jer ce mi se dvije 8800GT vuci na 2,2HGz procu i SLI mi nece imati bas tolkog smisla. Slicno mi se dogodilo kada sam stavio novu plocu prije nesto manje od mjesec dana, ali sam ubacio DVD tada, i pokusavao repairati i sve te gluposti, ali nije uspjelo, njo tada sam zakljucio zbog drivera stare ploce na hdd-u pa sam lijepo formatirao sve i reinstalirao windowse, ali evo, sad mi opet javlja slicnu poruku no sve sto sam napravio je promjenio takt, te je proc mozda prepoznat kao neki drugi, sto ne bi trebao biti problem s obzirom da nikakvi driveri koji bi se mogli klati ne postoje.
Ugl, sto da radim, zna li tko? Je li to do Viste ili neceg drugog, i kako rijesiti to?