Citiraj:
Autor žile
Osim onog dijela s memom,tu te zajebavam jer sam par puta vidio sranja u stilu Ice Demona 1100MHz se "fakat" osjeti itd.
|
ajde mi daj link gdje sam ja to pisao. Cak suprotno, na vishe mjesta sam pisao sasvim nesto suprotno kad se s strane obicnog usera.
I da, probao sam na 4.0 ovaj setup u razlicitim 3dmarkovima - konkretno dobitak je oko 1200 bodova na 3dmark06 na visti kad se ide s 3.5ghz na 4.0 benchat. Razlika u necem drugom? Da, u izracunu operacija koje obavlja procesor mada tesko primjetne ako se ne mjeri u sitne detalje i stopericom.
Dat cu ti danas/sutra ss bencheva pa gledaj ako ti sta to znaci.
Citiraj:
Autor žile
Pa neznam te,i neznam šta radiš.Ali znam da ne programiraš ništa,a vjerojatno ni ne radiš s računalima jer bi znao da dvostruka negacija uvijek znači istinit sud 
|
e pa kakva je onda logika u tome da me neznas i neznas sta radim ali znas da ne programiram

Bez svadjanja i prepucavanja s moje strane ali to upravo i radim. Ako za osobne potrebe i vlastito zadovoljstvo trebas vishe pitaj na pm pa cu te uputiti na web stranice od firme u kojoj radim, te ti dati kontakt u vidu maila i sluzbene linije na kojoj me mozes dobiti. Mozda onda bude malo jasnije o cemu govorim