View Single Post
Staro 24.09.2008., 23:54   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ajde cestitam Index i nek bude dugotrajan kao sto Eizoti obicno i jesu. Zao mi je da nisam dojavio za HP, ali stalno se kilave sa kondcionalima u "dojavi" gdje se prodaje. Bolna HR tuga kupovne moci (skrtosti) prelama se na nacin da nitko nije u stanju imati jedan model negdje izlozeno, a da mu tajming nije pod noz na prodaju odma

Melkompija je kilava, usvinjena u megalomanskoj ponudi. Ali zato nikad nije sepala po pitanju robe i skladista. Dobro si otisao. Jel ti Darko ili tko je vec bio tamo dao da detaljno pregledas? Jel imaju uopce sto izlozeno trenutno od ostalih monitora? Odnosno jel im se da sto donjeti iz onog Arka skladista kojeg imaju?

Moram priznati da si me pozitivno iznenadio. Mislio sam da nikad neces kupiti monitor. Sad si maltene joker u rukavu za pokaz svakome tko odugovlaci sa kupovinom

Jedino je red da se to malo i poslika za forumase, kaj ne? Da ga vidimo u radnom okruzenju

Citiraj:
Autor Index Pregled postova
Mislim da je su boje tvornički dobro naštimane te nije potrebna kalibracija, a osim toga kalibrator nemam. Ja sam ga platio 6335kn u melcompu, a vani je cijena oko 890EUR.
Malo ces vec korigirati kad se duze uhodas. Ali vecini nece biti potrebno, buduci da dobro dolazi podesen.
.
Visage je offline   Reply With Quote