Citiraj:
Autor Pippincro
razlike u cemu?
U testu snage procesora u 3dmark/vantage-u ?
U fps-u u par igara jer si bash na dijelu koji je dosta ovisan o izracunima procesora?
|
Upravo suprotno,naglasio bi dobitak na fps-ima na višim rezama,testirao sam ETQW,Alone in the Dark zadnji i UT3 na 1920x1200. I razlika 3870x2 sa 3.2 na 3.6 odnosno 4.0 je sigurno 20%. Ako je to 10fps,znači dosta na toj rezoluciji, nije 25fps i 35fps jednako,kao ni 35,i 50 recimo.
Pustimo 3d mark,i vantage,to sam odvrtio 3x u životu.
Optimum ovih kartica je iznad 3.6ghz,to je činjenica.
Evo jedan veseljak sa hardforuma,zabrijao na quad,ali to nije poanta,nego je poanta 3.6+ ghz.Takvih primjera ima na stotine na netu.
I just know that when I OC my 9450 to 3.6 (which is easily done on air with any aftermarket HSF) my min FPS goes higher.
I am running a crossfire 4870 with vista x64, I killed my OC's after my benchmarks were done especialy after seeing that my normal set up easily maxes games at my resolution of 1920x1080 on any game I play! my min settings on current games which include wow and beta warhammer is 4xAA and 16xAF, as long as I can keept hose an max settings with out OC I don't mind
Also keep in mind I had over 2 Terabytes of data that I also transfered (mostly movies) into MPEG4, the quad core really helped me out with that!
Još onih,koji su
zabrijali
http://forums.extremeoverclocking.com/t302632.html