View Single Post
Staro 24.05.2004., 22:21   #27
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by BSA<AK-47>
kolko sam ja skužil iz ove tvoje priče,barem ono kaj sam uspel skužit,tebi je celi bicikl u kurcu...a da kupiš novi? imaš u pevecu za 500-600 kuna sa prednjom i zadnjom suspenzijom (amortizeri)...služe svrsi a i u boljem su stanju od tvog bicikla trenutno....
si razmislil da ideš pješke?

BTW : jao mora da si stvarno nadaren...ljepšu sliku bicikla nisam videl...a tek ona riba koju si upecal
šta bi tek bilo da si primil olovku u ruke il nedaj bože kist?

Hm , mislim da taj nebi bil celi ni dva dana , valjda bi ga moral vrnuti na reklamaciju . Ovoga bum odpeljal nekav servis i gotovo , kaj buju popravili buju popravili.A i u v pevcu su svi nekakvi glomazni. Sigurno su delani ngdi h kini. To je najbolje kad piše da je recimo američki a onda vidiš na svakom djelu made in tajvan Isto kak i onaj Limex kaj su naši delai ( Limes = lim ) , taj pri meni nije trajal ni tjedan dana več je bil gotov
Peške nemrem iti , iapk je to predaleko , a još nosim dve torbe , onu jednu veliku ribičku sa štapima prek leđa i jednu veliku sa stolcom i priborom prek volana.

Bicikl = najbolje prevozno sredstvo ikad napravljeno kaj se mene tiče , netreba gorivo , nek se samo naješ doma i to je to ide kam god očeš i trebaš

@sljikica ko sljikica , malo mi je miš v qurcu , treba čiščenje , pa nemrem baš ljepo crtati , ali mislim da mi je baš ljepo ispalo

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline