View Single Post
Staro 20.09.2008., 17:37   #293
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor thopok Pregled postova
Što se tiče ovih medija, dostupni su mi samo Panasonic 3x. A Verbatim iz Vemila samo u cjeniku dostupni.
Nema kruha sa 12x u EU, a posebno ne kod nas. Vec je detaljno pojasnjeno ovdje : 1) , 2) , 3)

Kako mi taj medij nije nesto bio interesantan, nisam se nikad ni potrudio nabaviti cak ni ogledni primjerak. Ne vidim nikakvu vaznost te brzine. Ali vidim nesto drugo sto mi nije leglo a nisam ni spomenuo u ovoj temi. Naime na dva mjesta saznah citajuci specifikacije 12x, kako su vrlo nejasni u iskazivanju broja brisanja! Pa sam tako dva puta nasao da je standardnih 100.000 postalo 5000 ili cak 1000! Vrlo nejasno, ali cini se da nije greska. Osim ako nemas preko 100 RAM-ova (ujedno i vise od mene ) te stvarno toliko frekventno koristis da ti je primarna brzina... onda te shvacam. Ali u suprotnom, nemoj se zamarati tom brzinom. Sigurno polako je dovoljno brzo

Povukao sam i ovo kad je vezano za temu :

Citiraj:
Autor thopok Pregled postova
Kad sam već naletija na ovu temu da pitam s kojom sigurno dolaze DVD-RAM driveri za XP(nikakvi InCD i slično)?
Bez spomenutog InCD-a i DLA nije moguce. Jedino ako ne postoji neki BH driver za koje smo linkove stavljali u ranijim postovima i koje je neko modificirao, ali to je SF. InCD mi se ne svidja zbog petljancije, a DLA probaj, ali odvratno je nestabilan. U WS2003 je pozivnica za probleme. I mene je zbog brzine zanimalo, ali...

Tom Roxiju sam stalno gledao kroz prste zbog voljenog Toasta koji mi je bio i ostao simbol najboljeg Burn softa ikad sa Mac-a. Ali sto je napravio Roxio od njega i svih paketa, pa to je strasno. Mogao bi se udruziti sa Creative developerima, pa zajedno sa glomaznoscu aplikacija mogu komotno i novi OS prijaviti. DLA nije los, ali boze kako je to vrckasto i nestabilno

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 20.09.2008. u 17:50. Razlog: zaboravio dodati iz druge teme odgovor
Visage je offline   Reply With Quote