probal bum to sutra kaj veliš
a kaj se tiče matšrotika , bil sam nedavno kod svojeg prodavača tuj v krapini , a on nabavlja robu iz esys-a , pak sam si malo gledal
Citiraj:
Chaintech-9CJS ZENITH Intel 875P + ICH5R, FSB800, Dual-Channel DDR400, AGP8x, 7.1 ch. audio, CMR, Dual LAN, Gigabit LAN, SATA, RAID, 3xFirewire, HT, 6in1 card reader, CPU temp. display, Infrared, Remote
|
Sutra bum pak svoje obasul sa " kad bum dobil matičnu , kad bum dobil matičnu " bar 100 put , tak da bi trebali do kraja tjedna popustiti , a onda mi je još k tome 31. rođendan pak bi mogel nekaj zmuljati
samo kaj či to dobim ona bum ih teže nagoviril da mi daju određenu količinu love ( čitaj barem 5000) za obnovu ribolovnog pribora , a onda mi trebaju još i autoškolu platiti , i auto kupiti ( več sam si i njega odabral ( Renault Megane II Berline Luxe Privilege 2.0 16V - cca 130 000)
tak da je ovo za moje ova godina vrlo financijski teška

( mislim kaj se smijem , to opče nije smešno

, opet mi celu godinu neju dali za prazne cd-e:mad: )
eh , da a di je još onda i napajanje novo ( zde imam nekakvo JNC od 300W ,) pa onda i novu grafulju , jer sumnjam da bu ova štela delati ( kad je na agp 4 onda je na 1.5 a kad je na default 2x onda je na 3v a matična podržava samo 1.5 tak da neznam kaj bu , nadam se da bu ona to sama prebacila automatski an 4x i 1.5)
a s procom , hardovima i memorijom sam za sad čisto zadovoljan