View Single Post
Staro 18.09.2008., 10:16   #5
deadwing
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Thommy Pregled postova
posudi od nekog napajanje pa isprobaj ... imao sam iste simptome na jednom kompu i napajanje je bilo u pitanju ... ledica na ploci svijetli i ventilatori se na tren zavrte ili se samo malo pomaknu ... na ploci imas dvije tipke jedna za reset druga za paljenje, koliko ja znam na DFi-ju stisnes obe istovremeno za CCMOS
Da identična stvar, malo se zavrti vent, i onda se neće ni vrtit 30-ak sekundi (tj. neće se "upalit") i onda opet "pali". Bilo bi idealno kad bi bilo napajanje, to je i pod garancijom, najnovija komponenta u PC-u, samo nemam od koga posudit drugo da probam, svoje staro prodo za 100kn ... znao sam da sam ga trebo pustit da stoji za svaki slučaj, jebo tih 100kn sad, tolko će me koštat taksi da vozim PC na servis i onda dok mi oni skuže u čemu je problem kompa nema još mjesec dana. A neda mi se ni kupit polovno sad, šta će mi, ako ne radi onda ću imat dva pa ću opet morat prodavat, ako radi onda sam još više smanjio budget za popravak.

Ima li načina da probam napajanje dal šljaka bez da ga zamjenim... Ipak nije mi jasno kako može davat kontakt a ne radit... i to nakon što sam mako grafu i hdd koi su najveći potrošači.

Ali ipak ima nade da nije ploča ... uljepšo si mi dan, ili možda dao lažnu nadu ?

Kako god bilo
deadwing je offline   Reply With Quote