471846200- 9559 (ova zadnja četiri broja određuju jel kartica GS ili ne). Gainward očito koristi iste kutije za sve tri svoje verzije Atija HD4850. Samo su zaboravili nakeljiti naljepnicu na modele koji su kod nas stigli. Dakle obavezno provjeriti bar kod!
Također sam zavirio u kutiju i vidio da se dobije 6>8 pinski adapter za napajanje.
Uzeo ju odmah, naravno!  Sad se bacam na sastavljanje kante, ali sumnjam da će danas biti gotova... -->
evo mene s konačnim rješenjem problema
dakle, u Hg Spotu je ipak prava Golden Sample verzija 4850-ice! Bio sam danas kod njih, provjerio bar kod i odgovara onom na Gainwardovoj stranici --> 471846200- 9559 (ova zadnja četiri broja određuju jel kartica GS ili ne). Gainward očito koristi iste kutije za sve tri svoje verzije Atija HD4850. Samo su zaboravili nakeljiti naljepnicu na modele koji su kod nas stigli. Dakle obavezno provjeriti bar kod!
Također sam zavirio u kutiju i vidio da se dobije 6>8 pinski adapter za napajanje.
Uzeo ju odmah, naravno!  Sad se bacam na sastavljanje kante, ali sumnjam da će danas biti gotova...
|