14.09.2008., 20:07
|
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Autor dugixy1
gle lupetaš gluposti,neda mi se više na u temu ovdje raspravljati jer vas ima par koji znate samo za plasme i ništa drugo,kolko imaš godina da tako prićaš,i kolko ti je tv prošlo kroz ruke,ja nijednom nisam omalažavao plasmu ni neki drugi tv,ali danas je vrijeme plasmi i lcd-a izjednaćeno, po meni nema boljeg ako ima razlika mi ih nevidimo.u svakoj kategoriji ima par lcd-a ili plasmi koje iskaću, a to ne znaći da su ostali smeće ,znaći drugi su kreteni ili su bacili lovu ako su kupili tv od 5-6ooo k,po meni ih vrijeđaš takvim stavom. ideš osporavati sony w seriju koja je ocjenjena vrhunski od svih svijetskih listova i stranica i sad bi ja trebao slušati tebe a za njih reći ko su ti papci,šta oni znaju,prije da je obratno,jelda da? i ne samo sony w serija već sve ostale kompanije kao philips,samsung itd,šta je to škart,panasonic ima isto tako i vrhunske lcd-e.
|
imam 32 godine i nemam problema sa dijakritičkim znakovima kao ti (odn. sa gramatikom)..ovo za LCD i ocjene "u svim svjetskim listovima" ne bih komentirao jer je presmiješno...daljnja rasprava s tobom je suvišna..gledao sam u sve moguće materijale i televizore uključujući LCD 40E4020/40W400, i plazme Panasonic PV80, PY85 i Pioneer 428XD o kojima je riječ....i ostajem pri izrečenom
ehh ako ti išta znači, radim na telki i svako malo nam daju neku plazmu i LCD pa ih gledam svaki jebeni dan....
|
|
|