View Single Post
Staro 12.09.2008., 18:19   #313
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
kako je lijepo vidjeti da ni nakon dve godine nisu uspjeli srediti maxTV da radi kako spada...njubeki, ne brinite, ceka vas divno i nezaboravno druzenje s maxTVom i sluzbom za korisnike...mada, da sam iskren, sada kada znam vise manje sve fore, nekako mi i ne trebaju vise...ali apaurini da

stekanje, trzanje, kasnjenje zvuka...pa nezaobilazno zamrzavanje pa resetiranje i cekanje desetak minuta za sve ispocetka...pa presporo mjenjanje kanala, zamrzavanje pri ulasku u videoteku ili neke popratne sadrzaje, prespori meniji i sve kaj se tice maxTVa...

jesam zaboravio napomenuti previse komprimiranu sliku i samim time naprosto odvratnu za gledati? nisam? sad jesam

Ali (nezaobilazni) kao JEDINA alternativa u mom kvartu je ok, no za sve ostalo im se poserem. i to onako, dobro!!!

a i mogli su jednostavnije reci da smo za njih glupi i stoka, a ne da nam daju pet glupavih programa za isprobavat HD televiziju. vjerujem d aim bake uzivaju gledajuci zenTv i slusajuci 24/7 sum mora ali dajte se vise uozbiljite i dajte programe za gledanje nego kaj dajete brainwash-mashina programe poput zenTv,fasion chanel,romantica i slicnih.

kako rekoh...bez druge alternative, ajde...progutam to govno...no prvom prilikom...

ovo za sliku ti osporavam, slika kod mene je predobra, doduse imam tv sa katodnom cijevi ( jos uvijek odbijam prijeci na neki LCD ili Plazmu )...

pucanje veze i sve to stoji, ali mi nikad nije bilo tako gadno kao tebi, zvao sam sluzbu, poslali su servisera koji mi je doslovno sve isprobao oko tog pucanja i na kraju promijenio mi mjesto na dslamu i to je donekle rijesilo problem, do trzanja jos uvijek dodje, ali jednom dnevno na 20ak sekundi.

HD nemam ni aktiviran niti imam potrebe jer HD ako nemas barem 12mbita propusnost linije ce ti samo zeznuti ostale programe... ( ja sam na 8mbita max propusnosti )

Vjerojatno cu si to ostaviti jer jedina alternativa je Digi TV cija ponuda programa je katastrofa, a ne da mi se zezati s digitalnom sateltiskom vise, svaki dan kodove mijenjati da bi gledao Premiere i tak, jedino vrijedno na dig sat. je engleska liga preko Premiere, ali sta ces ...

Nisam prezadovoljan maxtv uslugom, ali posto znam kaka je bila i kakve su instalacije u nasoj zemlji, meni je to u redu ... super slika, relativno ok izbor programa ( posebice national geographic i discovery paket ).

Nekim ljudima jednostavno ne radi kako treba ( npr. bacyc .. ) , jednostavno vrati i to je to...