View Single Post
Staro 12.09.2008., 14:58   #542
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor mmesh Pregled postova
Interesira me je li, recimo, kartica sa Acclero S1 rev.2 coolerom i nekim ventom od 12 cm po buci usporediva sa stock coolerom na, primjerice, 30% (postavljeno kroz CCC profil)?
ovisi koji 12cm vent, na koliko se okretaja vrti, kvaliteta etc...

Citiraj:
Je li jedan vent od 12cm dovoljan da održi temperaturu za igranje Crysisa?
jeste, itekako - samo probaj vent pomaknuti vishe na desnu stranu, da bude iznad vrm-ova

Citiraj:
Kako se u buci odnosi Accelero turbo modul?
Je li potrebno stavljati još dodatne pasivce za VRM i memoriju ili je ono što se dobije u paketu s Accelerom dovoljno?
a cuj, turbo model je dosta loshe kvalitete, vrti se na malo okretaja i ne ohladi kao jedan 12cm vent. Posto se vrti na malo okretaja je dosta tih, ali ima sanse da brze "prozuja" ili dio otpadne etc... Nije neka prevelika sreca.

Za tebe bi ovo bio idealan izbor:
link
to je S1 s tvornicki ugradjenim i poboljsanim turbo modulom (rade na vishe okretaja), s time da ima par prednosti. Naime u pakovanju se dobiju dodatni pasivci za hladjenje vrm-ova (to samo S1 rev2 nema) , cooler je i sluzbeno "crossfire kompatibilan" (recimo kod S1 to sluzbeno nije tako, ali ipak sljaka - imash negdje moje slike na ovom topicu), i ima se mogucnost promjene brzine vrtnje softwerski (kod obicnog turbo modula toga recimo nema).

Citiraj:
Ima li u ZG ili nekom našem web shopu za nabaviti nešto što je za hlađenje isplativije od Accelera S1 rev2?
nema
Pippincro je offline   Reply With Quote