Prvo - 3DMark sam uključio jer svi pljuju po njemu, a istovremeno svi znaju napamet svoj score u svim verzijama od '99. na dalje

Ali uključen je
samo zato jer svako malo naletim na post tipa "joj meni je 3DMark score nula" i sl. EDIT: Htjedoh reći - primarno je želja da postate scorove od IGARA, a ne 3DMarka, ali nema smisla "zabraniti" 3DMark samo zato jer je sintetika..
Drugo - ak vam se ne sviđa tema - produžite dalje. Ni ja ne čitam temu "čiji je veći patuljak u WoW-u" al ni ne prigovaram. 48xx serija nije napravila ništa revolucionarno, ali ovo JEST tema u podforumu ATi pa ako imate nešto protiv javite se administratorima i moderatirima.
Treće - možda je treća, a možda i peta tema o 48xx karticama, ali koliko ja znam bolje je imati više tema pa da svatko zna koju čitati, a ne da je sve izmiješano u jednu.. pa npr ekipa sa 4850 karticama pokušava flashati sa BIOS-om od 4870X2.
I četvrto - boli vas kaj imam viška vremena? Nađite si bolji posao, pa ćete imati viška vremena
A ako se tema ne sviđa moderatorima i administratorima, i ako krši kakva pravila foruma - slobodno nek je brišu. Najmanje mene smeta ak koji post ode u recycle bin..
A sad molim one koji budu postali nek odrastu i budu "on topic", il nek se žale moderatorima na PM. Ja znam da ja budem ako nastavite sa ovakvim postovima..