View Single Post
Staro 11.09.2008., 10:05   #533
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
U potpunosti se slazem s Luxom.

Ajde frajeru iz-multiquotaj ga,a ne..lik se slaže...s čim točno? Da vidimo, po stavkama,a čovjek citirao bubbu skoro iz 2002 post.

@ Lux,ma pazi,bilokoji C2D performansa radi,jer cache minorno utječe na istoj frekvenciji tako će recimo i 2180 na 3.2ghz raditi unutar 5-10% ako,i to sam puno rekao,sa E6750 na 3.2ghz.

To sam mislio,i da,solidan,veoma solidan stock cooler,ipak sam ga zamijenio Freezerom jer sam mislio na 3.6 šibati sa dva keksa od gb,i šta uradi,uze 8gb i ostane na 3.2.

Ne vidim i dalje poantu cijele teme,10 stranica o tome kako je bolje clockan proc nego default,lmao.

Što se tiče tog 5000+ BE famoznog,vidio sam ga in ekšn,i ne bi dao 100kn za njega,najmanje 15% slabiji proc od konkurentnih intela na tim frekvencijama.

I onda se ekipa čudi šta ima manji frejm i manje čmarxa na AMD platformama.
C2D i Quadovi su jednostavno jači,ali mislim osobno da je u igri brutalna optimizacija na stranu intela i nvidije od 3D marka nadalje,teška zavjera,al neću o tome,jopet.

I da,CoH nije RTS,i Crysis je mega-glupa igra,koja samo lijepo izgleda. A WiC je toliko neopty igra,da je to žalosno,kad se sjetim jednog linka di su 7fps imali na 1280x1024,slabo mi došlo.
thedream je offline   Reply With Quote