90-125FPS
E2160@3,4GHz+3870X2--->90-125FPS,povisivanje,smanjivanje razine detalja ne utječe znatno na framerate.
Znači kartica koja bi trebala biti makar 10-ak posto jača sa dosta slabijim procesorom daje iste rezultate.Uz to sam uvjeren da je CPU bottleneck jer detalji i reza ne utječu na promjenu frameratea. -->
Citiraj:
Autor Neo-ST
1680x1050, no AA, sve ultra detalji osim motionblura koji je isključen...
procesor na 3.6, grafička stock...
17 fps average 
Međuscene su negledljive (totalno poremećena slika), a main menu ima kroničnu treskavicu (tj. ona animacija što se vrti zada), sad ne znam da li je to do drivera ili čega (Vista je SP1, Crysis 1.2, Catalysti 8.8).
U zadnje vrijeme mi se često desi da pri startupu CCC izbaci neku grešku i ne starta (nešto "host application has..."). Možda su meni driveri sjebani, iako čisto sumnjam da je do njih - poznavajući Crysis...
P.S.
Sa E6750@3.6 i GTX@SLI, sa istim settinzima sam imao barem 23-24fps...
|
Isti frameovi kao i kod mene,doduše ja koristim manju rezoluciju.Tako da bi čak bilo još i gore.
A recimo kako objašnjavate ovo,cod4mp,ja čmarkove ne vrtim:
E8200@4GHz+8800GT--->90-125FPS
E2160@3,4GHz+3870X2--->90-125FPS,povisivanje,smanjivanje razine detalja ne utječe znatno na framerate.
Znači kartica koja bi trebala biti makar 10-ak posto jača sa dosta slabijim procesorom daje iste rezultate.Uz to sam uvjeren da je CPU bottleneck jer detalji i reza ne utječu na promjenu frameratea.
|