Tema: Šrotdegen
View Single Post
Staro 20.05.2004., 23:49   #20
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by mirkoB
A evo i suprotnog primjera, da ne valja kupovati dobra napajanja:
Prošle godine slagao sam kantu, reko'h bavit ću se klokanjem, lova u razumnoj mjeri nije problem (ionako slažem kantu od nule svake 4-5 godina), idem kupiti prave stvari..
ubo XP 1800 (1700 rasprodan k'o halva, nije ga bilo); Epox-icu namjenjenu klokanju (KT333 čipset) i, šlag na kraju, Enlight 460W napajanje, nek se nađe...

I gdje je problem ?
U meni - nemam vremena ni volje baviti se klokanjem, dođem s posla mrtav-umoran!
Eto stroj radi (24/7, vrti neke obrade) sve je na defaultu, a za razliku u cijeni između Enlighta i vulgaris napajanja sam mogao, koliko čujem, otić na ljetovanje u Tursku (7 dana, avionom).

Dakle djeco, učite iz tuđih pogreški, kupujte ono što trebate i računajte da su oči uvijek veće od potrebe. Na većini računala će napajanja od par sto kuna (ajmo reći 300) raditi bez greške!
Tako kupiš Chieftec 360W enhanced Dual fan za 300kn i miran si, napajnje je kvaliteno a ne košta tonu para, ak njega pak usprediš s recimo Smartbox 550W koje dođe 200kn po težini jakosti (amperima) i stabilnosti napona znaš zakaj je vrijedilo dat 100 kn vie za Chiefteca koji IMA 360W a ne za Smartboxa koji NEMA 550W.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote