Citiraj:
Autor domy_os
Kažeš da je NOD nešto našao, ali je li to i obrisao? Lijepo updateaj NOD i namjesti ga ovako:
Ponovi skeniranje i vidi je li može obrisati sve što nađe. Zatim skini VundoFix i njime isto skeniraj. Ako ti verzija 7 ne radi kako treba, skini 6.5.10.
Ostale koji predlažu korištenje Google Chrome ili druge alternative molim da se ne javljaju jer to nije rješenje problema.
|
Ispričavam se za više postova,neće se ponoviti.
Prvi put kad sam skenirao nodom ono što je našao je obrisao,jednu stvar nije obrisao (sumnjam da je to uzrok štekanja neta) ni sad kad sam postavio navedene postavke......
File F:\System Volume
Information\_restore{B16D39F5-A613-451A-BFB4-8A9EE9738C87}\RP1\A0000309.exe is infected with application Win32/PrcView. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed.
Našao sam ovu t-com stranicu
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...reske_wlan.asp
(žično spajanje na router)
i na ovoj četvrtoj slici ja nemam microsoft client net.....nego PPP over ethernet protocol (drugo je sve isto)
I dolje na kraju se spominje pinganje koje mora biti Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss).....a ja kad pingam preko carneta imam sent=4,recived=0, lost=100%

ne znam uopće u čemu bi mogao biti problem jer nisam ništa radio što inače ne radim.....
A što se tiče VundoFix to ne mogu skinuti jer mi na svakoj stranici s koje pokušam download firefox izbacuje onu obavijest iz prvog posta,tj.da se ne može spojiti.
Upload ne mogu uopće izmjeriti.
hvala svima!