ok dame i gospodo da nastavimo...ovo je never ending story kojoj se možda ipak bliži kraj :
naime kupio sam novi hard(općenito sam namjeravao a zbog ovih problema sam se samo malo požurio

) i podijelio na particije kao i na starom sa Acronis Disk Doctor Suiteom v10, XP sve odlično radi ali tako je bilo i na starom..i evo jučer idem vistu stavljat, na prvom pokretanju satvljam drivere, pa kod restarta zakrpe i tako i evo kod sljedećeg restarta pokrećem instalaciju antivirusa kad se pojavi famozni ->
eh kad sam to vidio

Uvijek nakon što to javi kod sljedećeg restarta sam pokreće chkdsk i opet ide neka lista evo čisto radi primjera ''deleting index entry EPNGUI11.HLP in index $I30 of file 2862'' i tako uglavnom poduža lista da bi na kraju chdska pisalo nešto kao Insufficient disk space to
fix master file table (MFT).
I sve to me uglavnom vodi na zaključak da su particije u qurcu onda? Krivac ADD? I tako odlučio stavit Partition Magic od Paragona i evo jednog interesantnog screenića i šta on kaže :
http://img14.imagevenue.com/img.php?..._122_915lo.JPG
Obratite pažnju na Unallocated 80GB sa 80 used a to je u biti I: gdje je vista pa na Extended Partition gdje i piše File system invalid
Samo me zanima što bi ste mi sad predložili? Da izbrišem sve particije ili ih jednostavno sve spojim sa C i ponovo djelim ili šta?