Tema: zyxel
View Single Post
Staro 04.09.2008., 22:17   #7
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor morozinho Pregled postova
ljudi imam jedan problem sa zyxelovim modemom...e ovak pali mi se crvena lampica na indikatoru INTERNET..i sve je ok mogu ici na net ali je sporiji...kad upalim cod 4 i probam online nema sanse...poslje toga pkusaja vise nece ni na net...
i meni se pali crvena lampica...ali to se desi kada pukne veza, nakon što se veza vrati (jer mi je podešen da je stalno konektiran) onda bude crvena, nakon nekog vremena se vrati zelena boja...ali sve radi ok...pukne mi veza svakih 6-7 sati...zasto? pa to ni mađioničari iz SZK niti njihov tehničar (koji zna manje od mene, pitam ga kada mi je davao router Zyxel, još dok ga nisam vidio, "a koje standarde podržava taj zyxel", on me pogleda zbunjeno i kaže "šta? neznam....ovaj....ma ovaj ti je jako dobar....da...stalno može biti spojen....", ok shvatio sam koliko je sati retardosu).....tako da kaži ti njima najbolje da ti crkava taj router i neka ti daju neki drugi....diskonektiraj ga svakih sat vremena po par puta manualno...i onda nazovi SZK, oni će to vidit pa će poslat odmah retardosa da pogleda šta je...pa će ti dat novi...
alan_poh je offline   Reply With Quote