Citiraj:
Autor tomifish2002
gle vidim da se kužiš i da nisi laik al malo se zaigraš u svojim izjavama i onda tvoj post bude "full of shit" , jednostavno probiješ granicu dobrog ukusa i onda više ne pomažeš svojim postovima nego sereš i većina ljudi koluta očima kad ih čita
i hvala što si velikodušan sa savjetima al moj komp radi ko avion i bez tvojih savjeta kao i brdo drugih kompova tu na forumu
imam nod32  i hebeno dugu žicu za telefon  i nisam niš čačkao po windowsima i ping mi je hebeno mali
i imam sistemsku particiju 30 gb 
|
prva stvar, cim imas sistemsku particiju od 30GB a ne od 130GB se vidi da ni ti nisi laik, tako da to sto tebi komp radi ko avion nije relevantna cinjenica, jer ces prepoznat kad neki file nije cist, tj kad je nesto sumnjivo, tako da te to spasava kad vec ono sranje od NOD32 ne spasava.
(nazovi neki servis jaci pa pitaj, nemoj pitat one "priucene" majstore)
i da, "radi ko avion" je subjektivna procjena, vecina ljudi kojima sam sredjivao komp nisu mogli vjerovat kolko se komp moze ubrzat bez reinstalacije windoza
savjeti su bili dobronamjerni, i vjerujem da se razumijem puno bolje u racunala nego ti (pa ne idem djabe vald na fer jbg xD ), a tvoj je komentar s drige strane bio prije spam nego smislena kritika.
sto se tice koliki ti je kabel, daj prvo pogledaj koliki ti je SNR, a onda pricaj dalje. vjerojatno ti je centrala ko i meni iza coska, pa nemas problema.
savjeti su bili upuceni onima koji imaju problema.
zakljucak: prema tvojim komentarima vidim da je sve kod tebe naj naj nja i da ti imas sve najbolje, pa daj ostavi savjete onim ljudima kojima su upuceni i ne budi svakom loncu poklopac!