ZyXEL P-660HW-D3 je u pitanju, kupljen u T-Comu. Do sad je radio bez greške, što u router modu, što u bridge. Problem nastaje prije dva dana kada se preko bridge moda idem spojiti na net, dođe do faze „Verify your username and password“ gdje stane i ne ide dalje. Restartam ga, ne pomaže. Idem na fizičko resetiranje, i nakon toga nastaje još veći problem: od tada ne mogu ništa s njime.
Odnosno, stanje je ovakvo:
- prilikom uključivanja routera na 'power', upali se lampica power koja treperi neko vrijeme te i ostane upaljena, dakle kako bi i trebala.
- Blica i neko vrijeme lampica od LANa gdje je i spojen UTP (router je preko switcha spojen na LAN, no LAN kao takav odlično radi). Ali bez ozbira što mu svijetli lampica za LAN;, routeru ne mogu pristupiti, preko bilo kojeg browsera(ili pak drugog kompjutera u LANu) na adresi 192.168.1.1
- lampica za WLAN nije upaljena, ali to je u redu s obzirom da je WLAN ranije bio isključen u samom routeru (ne koristim ga)
- bez obzira na sve uredno spojene kabele, lampica DSL se NE PALI, niti prilikom samog uključivanja uređaja niti kasnije, kao naravno niti lampica „internet“.
- trenutno sam spojen sa drugim routerom na net s kojim sve radi, dakle problem je u dotičnom ZyXELu
- najveća fora mi je u svemu ovome što uopće ne reagira na gumb za resetiranje, držao ga ja 10 sekundi ili cijelu minutu, palio i gasio pritom i slične kombinacije, ništa se ne događa.
Evo ako tko ima kakav savjet kako ga osposobiti, bio bih mu jako zahvalan...
p.s. spajam se na net u kombinaciji da plačam T-Comu brzinu (i telefon je preko njih), a promet(flat) je preko Optime, te je do sada sve bilo u redu.