Freek, Freek, Freek.
Ti si se uvalio u nešto što ti zaista nije trebalo. Sa svojim postovima si rekao sve o svome znanju. Misliš ako imaš DFI Lanparty da možeš zajebavati normalne ljude i propale firme. Na čemu si ti bio tih godina? Na S3 Deceleratorima?? I onda još kažeš da bi posudio 3d akcelerator za 2d grafu? Ma ajde shvačam te, imaš 64 bitnu Nvidiu, ali onda govoriš da su praktički svi bili bolji od 3dfx-a tih godina, i da 3dfx je proizvodi smeće grafe za to doba. Baš si neznalica. Jesi li ti kada čuo za Quake? Incoming? Kada si ti počeo sa kompjuterima i na čemu? Ja tada nisam znao puno o kompjutorima, ali imao sam p1 i voodoo2, i to (po tebi sranje od grafe) me je držalo jedno 3 godine. Na 133mhz sa voodoo2 (od jedne također propale firme, vjerojatno tebi isto sranjske, DIAMOND) sam igrao i unreal(bez trzanja). Koliko te tvoja FX-ica može držati da igraš sve igre? 7mjeseci? 6?
Ja o to vrijeme za Nvidiu nisam baš znao. Vidio sam TNT, bila je solidna, ali ipak sam se dvoumio između Matroxa i 3dfx-a. Da, tada je Matrox imao gejmerske kartice. Ali sam ipak kupio Voodoo2. I to onaj jeftiniji, 8mb. Znaš koliko sam dao za njega? Kao za ovog 9800pro, malo više. I nije mi bilo žao iako je TNT koštao 1/2 Voodoo2. I da danas postoji Voodoo, kupio bi ga, i to Diamondov. Ali, jebiga, 3dfx se sjebo, njihova kartica je bila velika kao matična, pa razmisli koliko je to njih koštalo. Mogli su opstati, ali konkurencija ih je pregazila. Ali ne performansama.
Ja ću isto početi skupljati Voodooice. Bio sam kratak sa lovom zbog grafe, a htio sam još 512 rama, ali ipak prvo malo u skupljanje. Ajde ljudi, nabavite neke glide igre, budem i ja neke, ja ću složiti p2 makinu sa voodooicama (fali mi samo napajanje i voodooica

) pa idemo na Voodoo meeting/Lan party