Tema: Catalyst 8.8
View Single Post
Staro 02.09.2008., 21:13   #102
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Zašto? Moja stvar.Slažeš se?

Normalna stvar da mi za Ultimate x64 vistu treba više od 4gb.Pogotovo kad koštaju 500kn.

Ne bit zavidan.Nije to tvoj stil.

Komp može biti i clockan i stabilan,bezbroj je primjera na ovom forumu.To što netko uvijek ima problema,a Bože moj.Pa znam 7 ljudi kojima 4870 zadaje takve muke da će ju bacit vrlo vjerojatno u smeće i uzet 260tke i mirna Bosna.

Da ti ne pričam o clockanju i brandovima,pljuj ti po ASUS-u koliko hoćeš,al to su još uvijek the ploče.

A koji će tebi racku 2 3870 kad ti je i jedna dosta za 20 cola monitor?! Pa te veseli.
1) Asus priznajem samo TUSL2-C, ako znas o cemu pricam. To je bila rock stable OC ploca, bez ikakvih potreba za flashanjem i prckanjem po istoj.

2) Znas dobro da ja ne patim za tudjim kompovima, sklapam si sto mi je volja

3) Ja sam se neVidije odrekao jos od vremena kad sam imao Ti4600 i dok je to bila zvijerka. Onda sam vidio kako radi ATi-jev TV-out i to je bilo to sto se mene tice. Plus mi nekako vise pase ATi, nemam pojma zasto, cisto subjektivno

4) Mislis da nema razlike na 1680x1050 sa jednom ili dvije HD3870 sto je reza i 20" i 22" LCD-a? Manje se griju kad rade u paru, vise mogu stisnut filtere, sto na jednoj nije bas radilo prekrasno i tako...ljepse mi izgleda stroj sa dvije kartice, LoL. Zato nisam ni htio ici na tog monstruma X2, jos samo da konjina nisam prodao drugu Toxic, kad sam u pocetku imao dvije iste, ali trebala je lova, sad imam ovog PCS-a i ne svidja mi se nesto jer buci 3x vise od Toxica i nema PowerPlaya kao sto se zna.

Da budem donekle ontopic, eto meni CrossFire super radi na 8.7 catalystima+ATT neka zadnja beta, 1.5....nesto, jebe mi se, bitno da nema problema
Dizel je offline   Reply With Quote