02.09.2008., 00:29
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Litra
pozdrav svima. nadam se da ću tu dobit barem nekakav odg. na moje probleme. imam amis već 10 mjeseci i sve je super, na speedtestu mi je ping 16 (upravo sam ga sad mjerio) brzina je odlična, međutim kad počnem igrat online igre poput cod2, cod4, i et wolfenstein ping samo odjedanput skoći. u cod2 mi je na srpskom serveru bitange od 110 do 140,na nizozemskom nomercy 90-120, na cod4 mi je oko 120 konstantno. kad sam tek spojio amis ping mi je bio u igrama savršen, oko 50-70 i ne znam zasto, odjedanput je narasto na navedene brzine. zvao sam u amis da pokušaju nešto napravit,forwardiro sam portove, čak sam na kompu pokušavo smanjit ping prego registry editora ali bezuzpješno, pitao sam i na drugim forumima ali nitko ne zna što bi mogao bit problem. imam amis2u1 i thompson ruter. na ruter su spojeni moj pc, od sestre pc i ps3 i sve preko wirelessa. jeli moguće da je to uzrok velikog pinga u igrama? ako netko ima bilo kakvu ideju, prihvaćam!!!
|
Provjeri u kojim vremenima dolazi do skakanja pinga, izadi iz igre pingaj par lokacija i provjeri koliki je ping do njih. I onda probaj u vrijeme kad ti je ping normalan opet pingaj par lokacija, i ako postoji odstupanje znaci da je do Amisa, ako ne moze biti do tvog kompa da se neki update pokrenuo u sto cisto sumnjam.
|