View Single Post
Staro 31.08.2008., 18:05   #1837
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Ma kukam ja stalno, al čini mi se da su tamo sve pacijenti. Jednom mi se javio normalan lik, "Miro" al on se više ne javlja
Nakon njega se javio neki "Mirko", i taj priča nebuloze, laže, izmišlja... Ma katastrofa... (Liku nisam htio to reć u facu, da gluposti i laži koje mi je on rekao, nisam doživio da mi netko tak prodaje toplu vodu, koja je u KRUTOM stanju )
Dj covjece reci sta ti je leek reko, jer meni se cini da si ti n00bina i da nisi skuzio ni prve dvije rijeci, a kamoli poantu sta ti je covjek htio rec xD

Citiraj:
Autor mikimikic Pregled postova
jedan info "Miro" radi nocnu, jucer sam ga ja udavio za informacije, on mi je po pristupacnosti odlican, ali je i naporan kada se zaprica
totalni krivi info covjece bozji xD
pouzdano znam da "Miro" nikad ne radi nocnu lol

Citiraj:
Autor Grofaz Pregled postova
Vidio sam da piše na njihovoj stranici kao dodatna usluga: statička ip adresa - 488kn mjesečno pa mi nije jasno što je to, jel to ono što se podešava u ruteru, ili je to na njihovom serveru? ... I čemu to služi, znam da za torrente treba poštelat statičku ip adresu, jel ovo to il nešto drugo*
I koliko je to kod t-coma?
Fix Ip se odnosi na to da imas staticku ip adresu
Kod T-coma je 4-5 soma kuna, provjereno,i to daju samo pravnim osobama.

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
koliko ja znam, svaka 24h ti se na t-comu mijenja ip, sto zahtijeva rekonekt, pa ako zelisi imati server kaj ce raditi 24/7 ti dobro dode staticki ip.
a sad opet, mozda je nesto drugo.
srki, nesta je ipak drugo, al blizu si bio xD
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Tocno za te novce dobijes fixnu public ip adresu i 0 disconnecta kako cujem. Znaci za male pare prakticki dobijes stalnu internet vezu.
Bono, ocito imas jako los sluh.
Stalna veza i dsl su 2 razlicita pojma.
I na statickom ip iliti fix ip-u ti se veza disconnecta svaka 24 sata, samo je uvijek isti ip, lol

Citiraj:
Autor sharkri Pregled postova
Damn kada će amis u Rijeku pas mater jedva čekam da se riješim ovog t-smrada
2u1 nikad nece doc u rijeku :rotfl:

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 02.09.2008. u 00:36. Razlog: postoji multiquote
Rebellion je offline   Reply With Quote