Evo, konacno uzeh Chieftec napajanje cime sam zamjenio ono smece sto mi je doslo uz kuciste. Trazio sam 360W model kojeg svi po forumima hvale, cak i u PCChipu je dobio najbolje ocjene, ali nisam uspio nabaviti taj, vec neki model od 350W sa 12 centimetarskim ventilatorom. Sve je u redu, napajanje se bukvalno ne cuje, ali me malo cudi ovaj proizvodjac samog napajanja, nekakva DELTA TECHNOLOGIES?
Sta to konkretno znaci? Pise i pored na naljepnici "Made FOR Chieftec"? Mislim, malo sam zbunjen, zar ga ne proizvodi sam Chieftec? Cini mi se da sam negdje citao da i Antecu proizvodi napajanja neko drugi... sto to tocno znaci i ima li nekakva "tablica" gdje mogu vidjeti tko kome proizvodi i sklapa kakva napajanja???
Nadam se samo da nisam zabrljao u kupovini ili da je ovo neka "kopija originala"? Inace, naponi su puno stabilniji, ali izgleda da mi Epoxica pogresno ocitava, ili nedo bog undervolta 3.3V rail (ocitava 2.7V! i sa ovim i sa proslim napajanjem), ali 12V je 12.2, dok 5V daje 4.8V (sve to na 2530MHz pri 1.775V). Jedva cekam da dodje NF7-S sa Ultra400GB chipsetom(ako uopce i dodje), i nadam se da cu onda biti konacno zadovoljan

...