Citiraj:
Autor Brain32
Evo ja sam stavio Accelero S1 + 120mm Sharkoon S.
Instalacija je bila super jednostavna toliko da me čak iznenadilo(lakse od vf700).
Temperature su dramatično pale a i cijelo rijesenje je tiho do cak supertiho(potenciometar  )
Jedno upozorenje, ona kenja na ježevima za memoriju kaj dolaze sa Acc. S1 je katastrofalna, memorija mi je u idle bila skoro 70C a nakon 5 sekundi rthdribl temperatura memorije se popela na super paklenih 114C!!!
Probao sam poskidati jezeve i ostaviti golu memoriju...NEMOJTE! Postavio sam novi rekord na 116C!!!
Uglavnom na kraju sam(oko 00:45) dosao do rijesenja, skinuo "selotjep" sa ježeva i iskoristio termalne pad-ove sa stock hladnjaka, temperatura memorije sad ne prelazi 63C cak ni uz OC na 1150MHz.
Grafička je Sapphire 4850 sa Quimonda chipovima, pa preporucam svima koji imaju doticnu kombinaciju da gledaju temperature sa GPU-Z i provjere sto se dogadja...
|
u skoroj budućnosti mislim lupit S1 na svoju 4850....daj mi reci kaj se sve dobije sa coolerom (dal ide i pasta sa njim) i koje ježeke za memu preporučate ??
Citiraj:
Autor Hektor
Fora je u tome da nema ni potrebe mjenjati hladnjak.ATT i 35% u 2D i 40% u 3D i sve 5.Vent se ne čuje neznam kako ( ja ga skoro ne čuje uopče) a temperature su najnormalnije.Tek ako pucaš na klokanje ti se isplati mjenjati hladnjak.
|
ma fora je staviti S1, bez obzira dal treba ili netreba....ajde priznaj sad priznaj....

....pa ko got ima 4850 sigurno nebude ostao suzdržan i ne bar malo kloknuo to čudo od kartice....to je moje mišljenje....neznam, možda griješim...

...i pogotovo ako još igra Crysis ili neke slične, zahtjevne igre....