Citiraj:
Autor MP7
Flikoman šta kažeš na LLF ili ti ga Zero-fill http://www.seagate.com/ww/v/index.js...D&locale=en-US ot tuda skinem i to napravim
Iako ne znam malo se plašim takve vrste formata ''The Zero Fill option in DiscWizard Starter Edition is the only safe method for use with Seagate hard drives. Some system BIOS may include a Low-Level Format option; use these at your own risk, as this may produce undesirable results.''
sad ćeš me oprat i reć ma daj pusti taj LLF napravi kao što sam ti rekao 
|
Napravi taj zero fill format i to je to. Ako ima bad sector, tu će stati i izbaciti grešku. Onda ga slobodno nosiš na reklamaciju. Ako prođe i opet se isto pojavi onda ti je MS prodao neispravni medij pa se njima žali.
Podatke moraš backupirati prije svega.
Kada si čitao onaj thread mogao si doći do kraja i pročitati što je domy napisao. Nije baš u potpunosti točno, ali je sasvim dovoljno.
Svi "razni" načini formatiranja rade jedno te isto. A "full" format je isto što i quick ali bez check diska. A taj check disk nije pouzdani alat za traženje grešaka. Recimo da bi HD Tune odradio taj dio brže i pouzdanije.
Šteta što mi nisi dao da nešto naučim od kolege Flikomana jer momak ima zanimljive ideje.