Citiraj:
Autor sasuke_the_king
@DaNiJ3L - 100% sam siguran, ali nisam ih nigdje vidio kod nas.
jer micro atx (24x19) je malo preveliko, planirao sam što manji komp, iako neznam koja je visina coolera za c2d, već kad cijela mašina treba bit pasivna, ili max sa 1 ventilatorom.
našao sam jednu jeftinu matičnu (cca 300 kn) sa integriranom nvidia grafikom , pa ima i dvi i dsub, šta je super jer imam 2 monitora.
iako opet, neznam dal će mi 200W napajanje biti u stanu gurat takvu matičnu i c2d, kupio sam ga posebno za atoma jer je malo (12x12x35) i pasivno...
|
kod nas nema bas nekog izbora
jedino sta se da nac je atom, za koji kazes da je nedostupan
ili
ovako nesto
a itx plocu za c2d ces morat narucit iz vana
a za dvi i dsub odjednom provjeri da li ploca podrzava, jer sam vidio dosta integralki koji mogu dati sliku samo na jedno od toga dvoje, a neke ne podrzavaju adaptere dvi->dsub
Citiraj:
Autor shadowace
Pozdrav, ovako trebao bih preporuku za neku ploču. Malo sam proučio ove preporuke (p45 ploče) i uglavnom imaju Crossfire od čega ja nemam nikakve koristi. Ne zanima me ni nekakvo clockanje. Limit bi bio do 1000kn, no pošto su takve sa tim Crossfireom išao bi na jeftinije varijante.
Ah da, na nju bi stavio E8400/8500, vjerojatno ATI 4870 i 2x2GB od Mushkina.
|
podrska za cf je ugradjena u chipset, tako da ovisi samo o proizvodjacu da li ce staviti 2 pcie16x slota
za taj iznos se moze nac jako dobrih ploca, sad samo ovisi sta ti treba od opreme, koji ti se proizvodjac vise svidja...
uglavnom bilo koju kupio od ovih sta se inace preporucuju (asus, gigabyte, dfi, abit) tesko da ces pogrjesit