Ne brini, namjeravam, i tako ovih dana idem u Bauhaus/baumax, pa tam kupim usput..
Btw, baš su me razočarali Catalysti 8.8 za Vistu 64bit

Sad mi se crysis bench brejka, uz katastrofa artefakte, do te mjere da mi sruši komp.. I to na stock clocku! Kaj je najgore, u XP-ima sa 8.8 sve divno i bajno, baš sam si danas podesio Crysis na ultra-high kroz konfig fajle, i sad sam "igrao" (čitaj: trčao sat vremena po jednom nivou i napucavao i dizao u zrak sve kaj sam našao, i izvodio razne gluparije koje nikad inače nebi radio

) i komp sve 5, nema nikakvih problema, oko 35fps na 1280x1024 sa svim tim detaljima i 4x AA, 800/1100, temperature GPUa oko 70, VRM-ova 80-82 (stock cooler naravno

- al s podešenim fanom u BIOSu)... A još mi u idle radi ispod 50C gpu i 45C VRM-ovi i cijeli komp vuće 106-108W (naprama 307W max u loadu

) Uglavnom u XP-ima mi je sad sve ne za 5 nego za 15.
Al vista... mislim da bum je formatirao. Em mi je prvo Crysis radio 10-15 frejmova sporije na istim detaljima/rezi/dx9 i sl., em sad ovi novi catalysti umjesto da poboljšaju još mi sve zeznu do kraja.. Fakat ne znam jel mi ima smisla držat Vistu samo zbog par DX10 efekata, i to samo u nekim igrama..