Samo da napomenem da sam sa ovom grafičkom imao dosta probema. Kada sam je dobio mislim da su bili aktualni driveri 7.9. Probao sam sa čitavom serijom 7.x i uvijek dobivao raspadajuće texture i artefakte pa sam čak posumnjao na napajanje te sam ostavio samo grafu i jedan disk, posudio drugo napajanje itd. Isto je bilo i sa modificiranim driverima-Omega i još nekim čije sam ime zaboravio.Stvar su riješili driveri serije 6(mislim 6.10 al nisam siguran). Budući da sve radi drivere serije 8.x nisam ni probao. Inače ne stavljam gore najnovije naslove i sve radi super. Nemoj se previše gnjaviti sa izvlačenjem max potencijala jer ćeš prije uletjeti u nekompatibilnost i potrošiti brdo love nego to riješiti. Npr na Dell mašini nije htjela raditi kao i na jednom stroju sa Sis chipsetom. Na VIA chipsetu je stalno izbacivala BSOD. Tek na mojoj sa 865 chipsetom je proradila. 1950 nije službeno podržan na AGP-u. Prijatelj je pisao ATI-u i dobio takav odgovor. Rekli su mu da se obrati proizvođaču kartice zbog problema sa driverima. Forumi su prepuni problema sa ATI AGP karticama novije generacije(ispravak-bili su puni dok sam ja imao problem.Dalje nisam pratio. Možda su 8.x driveri sve rješili)