Tema: Catalyst 8.8
View Single Post
Staro 23.08.2008., 12:23   #41
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Daj ne balegaj gluposti bezveze. Sto mislis kako je izgledao GT1 na PS1, a kako GT2 na istoj konzoli. Pitanje je samo kako sto bolje iskoristiti postojeci hardver. Hardverski i softverski.
slažem se.

@shadow problem je što nas večina nema para za kupit svaku novu nadolazeću seriju grafa, pa nam je u interesu sa postojećom gurat što dulje. a pogotovo mi je ta pojava debilna jer je to tek predzadnja serija grafa, a ne neka od prije 10 god. nije da se čudim zašto nema za seriju 9xxx optimizacija. pobogu, grafu sam uzeo u 2. mjesecu, a već ju stavljaju pod davnu prošlost. sorry što smatram da to nije u redu i da šteti korisnicima. pogotovo što znam da prije nije bilo tako. kad sam imao 9600xt, mjesecima poslje izlaska nove serije su izlazile tu i tamo optimizacije i poboljšanja za tu seriju, ispravljanje bugova i slično.

mislim da ti komentar ne drži vodu. istina jest, to što kažeš je činjenica, da je sve to marketing, al svejedno nije ok i jadno je da se moramo pomirit s tim. o tome se već raspravljalo, tak da to nije niš novo.....
Atrax je offline   Reply With Quote